Resztki Musu Jabłkowego? Zrób 10-Minutowy Sorbet
Resztki Musu Jabłkowego? Zrobić dziesięć minut Sorbet jest bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka muszkatołowa, gałka muszkatołowa, skórka cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 30-Minutowa Patelnia Na Słodkie Ziemniaki I Indyka Enchilada, Dwuminutowy Sorbet Wiśniowy Z Ciemnej Czekolady, oraz Jak zrobić sos jabłkowy w szybkowarze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić w misce, aż cukier całkowicie się rozpuści. Jeśli sos jabłkowy nie jest zimny, schłodzić mieszaninę przez trzy do czterech godzin w lodówce.
Przenieść mieszaninę do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta. Gdy tylko 1 kufel, sorbet będzie ubijać w ciągu około 10 minut. Większe partie potrwają nieco dłużej.