Resztki Indyka Tetrazzini

Resztki Indyka Tetrazzini
Przepis na resztki Tetrazzini z indyka można zrobić w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 25g białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.22 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz pod ręką parmezan, spaghetti, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 711 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 81%. Resztki Indyka Tetrazzini, Resztki Francuskiej Cebuli Piec Z Indyka / Resztki Dobrego Gotowania, oraz Proste resztki zupy z makaronem z indyka i 7 innych resztek zupy z indyka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedź i umieść w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z indykiem; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Ubij zupę, mleko, przyprawę do drobiu i musztardę, aż się połączą. Dodaj ser cheddar; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Polej indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Posyp mozzarellą i parmezanem (danie będzie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn