Reese ' s™ Peanut Butter Cup Brownie Torte

Reese ' s ™ Peanut Butter Cup Brownie Torte może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka betty supreme triple brownie mix, betty rich & creamy chocolate frosting, reese' peanut butter cups miniatures i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Reese ' s Peanut Butter Brownie Ice Cream Cake, Slam Dunk Reese ' s Peanut Butter Brownie Cups, oraz Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 9-calowy kwadratowy patelnia z folią tak folia rozciąga się o 2 cale na bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Zrobić brownies zgodnie z zaleceniami na polu cakelike brownies, na 9-calowej patelni. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Wyjąć z patelni, podnosząc folię; oderwać folię.
Pokrój brownie na pół; umieść 1 połowę na talerzu.
Łyżka lukier do miski do mikrofalówki. Mikrofalówka odkryta na 15 sekund. Wymieszać lukier, aż będzie gładki.
Rozłóż połowę lukru na pół brownie na talerzu.
Drugą połowę brownie ułożyć na wierzchu, resztę polać lukrem.
Posypać cukierkami. Przechowywać w lodówce 30 minut, aby ustawić. Przechowywać luźno przykryte.