Reese ' s ® Classic ciasteczka z masłem orzechowym i czekoladą mleczną
Reese' s ® Classic Peanut Butter and Milk Chocolate Chip Cookies wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 95 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Reese ' s Peanut Butter and Milk Chocolate Chip Blondies, Reese ' s Chocolate Peanut Butter Chip Cookies, oraz Reese ' s Peanut Butter Chip Chocolate Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Beat masło, cukier granulowany, brązowy cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do kremowy.
Dodać jajka; dobrze ubić. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając. W razie potrzeby wymieszać chipsy i orzechy. Upuść przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Lekko ostudzić; usunąć z arkusza cookie do stojaka z drutu. Całkowicie fajne. Około 5 tuzinów ciastek.
Dodaj 1/3 szklanki kakao HERSHEY do mieszanki mąki.