Red, White and Blueberry Lemonade Pops
Red, White and Blueberry Lemonade Pops to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz jagody, lemoniadę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Arbuz, lemoniada i jagodowe lody, Czerwone, białe i jagodowe Popy, oraz Malina Lemoniada Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić czerwoną warstwę składników. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Łyżka 2 łyżki mieszanki do każdego z 6 (5-oz) kubków papierowych. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producentów.) Zamrażać około 2 godzin lub do zamrożenia.
Gdy pierwsza warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops. W małej misce, wymieszać białe warstwy składników, aż będzie gładka. Łyżka około 2 łyżki mieszanki w każdej filiżance na zamarzniętej warstwie. Zwróć folię do Popów, aby podtrzymać kije. Zamrozić około 2 godzin lub do zamrożenia.
Tymczasem w blenderze umieść składniki warstwy Borówki. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Gdy biała warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops. Łyżka około 2 łyżki mieszanki warstwy borówki w każdej filiżance na białej warstwie. Zwróć folię do Popów, aby podtrzymać kije. Zamrozić co najmniej 6 godzin do zamrożenia.