Red Velvet Ice Box Cake
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz barwnik spożywczy, ciężki krem, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek w misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt trzepaczki (lub w dużej misce, jeśli używasz miksera ręcznego) i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Dodać cukier i szczyptę soli i ubijać na gładką masę.
Dodać śmietanę i wanilię i ubijać aż do uzyskania średnio miękkich szczytów. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Linia 1 1/2-quart bochenek patelni z folią, pozostawiając co najmniej 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Na dnie patelni bochenkowej połóż 6 ciastek twarzą do dołu, lekko nakładając się na siebie.
3/4 szklanki bitej śmietany równomiernie rozprowadzić na ciastkach. Top z 3 czubate łyżki czekolady. Powtórz warstwę jeszcze dwa razy z 6 do 7 ciasteczek.
Na ogolonej czekoladzie ułożyć od 6 do 7 ostatnich ciasteczek. Złożyć folię na wierzchu patelni bochenka tak, aby cała górna warstwa była pokryta. Przechowywać w lodówce przez noc.
Aby podać, Odwróć plastikową folię, Odwróć ciasto z lodem na talerz i wyjmij plastik. Top z zastrzeżonej czekolady i podawać natychmiast.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i 1/8 łyżeczki soli przesiać do średniej miski.
Ubij masło i cukier granulowany w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek (lub dużej miski, jeśli używasz miksera ręcznego) na średniej prędkości, aż do połączenia. Ubić żółtko aż do połączenia. Beat w barwniku żywności i wanilii, aż kolor jest równomiernie rozłożone, skrobanie dół miski w razie potrzeby. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i stopniowo dodawaj mieszaninę mąki. Beat tylko do momentu, aż ciasto się połączy. Uformuj ciasto na dwa dyski o grubości 1 cala, zawiń szczelnie w plastik i przechowuj w lodówce do czasu uzyskania jędrności, około 2 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Lekko odkurzyć arkusz pergaminu mąką. Rozpakuj jeden dysk, umieść go na papierze i przykryj dużym arkuszem folii.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala. Obrać plastikową folię i za pomocą okrągłego foremki do ciastek lub ciastek o średnicy 2,5 cala pokroić ciasto na okrągłe kawałki.
Umieść je na przygotowanych blachach do pieczenia, rozstaw je w odległości 1 cala od siebie (około 12 ciastek na arkuszu). Zebrać resztki, schłodzić do twardości, zwinąć ponownie i pokroić. Powtórz z pozostałym dyskiem.
Piec ciasteczka, aż ceglastoczerwone i ustawić, 8 do 10 protokół, obracając blachy do pieczenia w połowie.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 3 minuty, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.