Red Snapper Livornese

Red Snapper Livornese
Red Snapper Livornese jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 49g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, oraz Red Snapper Livornese.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu i płaszcz z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Ocena snapper skins w 1-calowy crosshatch z ostrym nożem. Doprawić obie strony Lucjana solą i pieprzem. Gotować stronę skóry w dół 4 lub 5 minut, aż skóra będzie chrupiąca. Włącz filety i gotuj na odwrotnej stronie 3 minuty lub do momentu, gdy filety będą twarde, a miąższ będzie nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SnapperSnapper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Filety przełożyć do ciepłego, płytkiego naczynia. Powrót pan do ciepła i zmniejszyć ciepło do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać olej z pierwszego tłoczenia i czosnek na patelni i podsmażyć czosnek 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wino i zmniejszyć o połowę, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
6
Dodaj pomidory, kapary i pietruszkę i duś minutę lub 2 Więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
7
Polać rybę sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn