Red Snapper Creole

Red Snapper Creole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kreolsko-czerwonego Snappera. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbek czosnku, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Grillowany Lucjan Kreolski, oraz Kreolski Marynowany Grillowany Czerwony Snapper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, zielona papryka, i czosnek; smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać pomidory i 6 kolejnych składników. Doprowadzić do wrzenia; dodać filety, łyżki mieszanki pomidorowej na rybę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas testu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
4
W razie potrzeby udekoruj gałązkami bazylii i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn