Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa
Przepis Red Snapper Cancato Style z chorizo-pomidor Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 485 kalorii, 59G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, meksykańskie chorizo, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami, oraz Snapper Z Ciepłą salsą w stylu włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ryby Score po obu stronach płytkimi cięciami poprzecznymi; umieścić na dużym arkuszu folii nieprzywierającej. Grubo posiekać 6 ząbków czosnku; umieścić w jamie ryb. Posiekaj pozostały czosnek. Połowę pozostałego posiekanego czosnku i 1/3 szklanki sosu stekowego zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sos Do Steków
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Folia Aluminiowa
3
Dodać 1 szklankę natki pietruszki; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
4
Przygotowany sos rozprowadzić równomiernie po obu stronach ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Ryby
5
Rybę (jeszcze na arkuszu folii) umieścić na ruszcie grilla; przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia Aluminiowa
6
Grill 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając po 15 minutach. Tymczasem, gotować chorizo na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Usuń chorizo z patelni, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj pozostały posiekany czosnek na patelni; gotować i mieszać 1 min. Pomidory wymieszać; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu. Powrót chorizo do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj pozostały sos stekowy i pietruszkę; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Pietruszka-nać
10
Przełóż rybę na talerz; top z mieszaniną chorizo i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.