Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa

Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa
Przepis Red Snapper Cancato Style z chorizo-pomidor Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 485 kalorii, 59G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Idź do sklepu i odbierz A. 1. oryginalny sos, meksykańskie chorizo, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami, oraz Snapper Z Ciepłą salsą w stylu włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ryby Score po obu stronach płytkimi cięciami poprzecznymi; umieścić na dużym arkuszu folii nieprzywierającej. Grubo posiekać 6 ząbków czosnku; umieścić w jamie ryb. Posiekaj pozostały czosnek. Połowę pozostałego posiekanego czosnku i 1/3 szklanki sosu stekowego zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sos Do StekówSos Do Steków
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Dodać 1 szklankę natki pietruszki; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Przygotowany sos rozprowadzić równomiernie po obu stronach ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
5
Rybę (jeszcze na arkuszu folii) umieścić na ruszcie grilla; przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Grill 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając po 15 minutach. Tymczasem, gotować chorizo na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Usuń chorizo z patelni, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj pozostały posiekany czosnek na patelni; gotować i mieszać 1 min. Pomidory wymieszać; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu. Powrót chorizo do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostały sos stekowy i pietruszkę; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pietruszka-naćPietruszka-nać
10
Przełóż rybę na talerz; top z mieszaniną chorizo i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
SerSer
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn