Red Hot " Sałatka z buraków z grzankami z koziego sera

Red Hot
Red Hot " Sałatka z buraków z kozim serem tosty wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $5.19 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbka czosnku, oliwa z oliwek, nasiona maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Red Hot " Sałatka z buraków z grzankami z koziego sera, Sałatka nektarynowa z grzankami z koziego sera, oraz Sałatka Frisee i Zielono-jabłkowa z grzankami z koziego sera.

Instrukcje

1
W średnim rondlu przykryć buraki wodą i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przełożyć buraki na talerz i ostudzić, następnie obrać i pokroić w 1/2-calową kostkę. Rezerwa 2 szklanki płynu do gotowania w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj syrop klonowy do patelni i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 5 minut. Mieszać w buraki i cayenne i dusić na umiarkowanym ogniu, aż buraki są słodkie i gorące, o 30 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść buraki na talerz. Gotować płyn do gotowania, aż lekko zgęstnieje, około 8 minut. Odstawić buraki na patelnię i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W małej misce ubijamy 2 łyżki syropu buraczanego z octem, oliwą z oliwek i czosnkiem i doprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Każdy tost posmarować 2 łyżeczkami koziego sera; posypać makiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
W dużej misce, wrzucić sałatę z buraków i vinaigrette. Sałatkę ułożyć na talerzach, ułożyć tosty z kozim serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Make Ahead: przepis można przygotować do 1 dnia przed etapem 2 i schłodzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn