Red Hot " Sałatka z buraków z grzankami z koziego sera
Red Hot " Sałatka z buraków z kozim serem tosty wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $5.19 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbka czosnku, oliwa z oliwek, nasiona maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Red Hot " Sałatka z buraków z grzankami z koziego sera, Sałatka nektarynowa z grzankami z koziego sera, oraz Sałatka Frisee i Zielono-jabłkowa z grzankami z koziego sera.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryć buraki wodą i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Przełożyć buraki na talerz i ostudzić, następnie obrać i pokroić w 1/2-calową kostkę. Rezerwa 2 szklanki płynu do gotowania w rondlu.
Dodaj syrop klonowy do patelni i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 5 minut. Mieszać w buraki i cayenne i dusić na umiarkowanym ogniu, aż buraki są słodkie i gorące, o 30 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść buraki na talerz. Gotować płyn do gotowania, aż lekko zgęstnieje, około 8 minut. Odstawić buraki na patelnię i ostudzić do temperatury pokojowej.
W małej misce ubijamy 2 łyżki syropu buraczanego z octem, oliwą z oliwek i czosnkiem i doprawiamy solą.
Każdy tost posmarować 2 łyżeczkami koziego sera; posypać makiem.
W dużej misce, wrzucić sałatę z buraków i vinaigrette. Sałatkę ułożyć na talerzach, ułożyć tosty z kozim serem i podawać.
Make Ahead: przepis można przygotować do 1 dnia przed etapem 2 i schłodzić.