Real Southern Cornbread
Prawdziwy Południowy chleb kukurydziany wymaga około 1 godzina od początku do końca. Na 45 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Prawdziwy Chleb Kukurydziany, Prawdziwa Fasola W Stylu Południowym, oraz Moist Sweet Cornbread-Prawdziwy Faworyt dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i proszek do pieczenia.
W osobnej misce wymieszać jajka, masło i maślankę.
Dodaj do suchych składników i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Podgrzej suchą patelnię żeliwną 12 cali na dużym ogniu przez 2 minuty.
Dodaj olej kukurydziany na patelni, zawirować olej wokół płaszcz dno i boki. Pozostaw pozostały olej na patelni. Wróć do wysokiej temperatury na 1 minutę.
Wlać ciasto kukurydziane do patelni i gotować na dużym ogniu, aż pęcherzyki zaczną tworzyć się w środku.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (200 stopni C) przez 40 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.