Razzle - Dazzle Berry Cheesecake

Razzle - Dazzle Berry Cheesecake
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 427 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać graham cracker okruchy, wanilia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Razzle - Dazzle Berry Shortcake, Razzle Dazzle Me Smoothie, oraz Sałatka Razzle-dazzle.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. owiń zewnętrzne dno i bok 10-calowej patelni sprężynowej folią, aby zapobiec wyciekowi. W małej misce, wymieszać okruchy krakersów i 1/4 szklanki cukru. Wymieszać z masłem. Wcisnąć mocno w dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
CukierCukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 12 do 15 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w dużej misce, beat twarożek, 1 szklanka cukru, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubij w kwaśnej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż połowę mieszanki twarogu (około 3 szklanki) na skórce. Łyżka połowa nadzienia ciasta przez łyżkipodlewa na mieszaninę serów śmietankowych. Wierzch z pozostałą mieszaniną twarogu. (Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto napełniania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. Chłodne 15 minut. Ostrożnie uruchomić metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przykryć sernik; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
6
Aby służyć, ostrożnie uruchomić metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby ponownie poluzować; usunąć folię i stronę patelni. Łyżka pozostałego nadzienia z ciasta na sernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn