Ravioli ziemniaczano-serowe ze świeżym sosem pomidorowym

Ravioli ziemniaczano-serowe ze świeżym sosem pomidorowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ziemniaki russet, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Serowe Ravioli ze świeżym sosem pomidorowym, Serowe Ravioli ze świeżym sosem pomidorowo-Karczochowym, oraz Zupa pomidorowa wolno pieczona z serowymi Ravioli i świeżą bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do bardzo miękkiej, około 20 minut.
Drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię i zacieru. Fajne ziemniaki. Wymieszać 1 szklankę sera i mięty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Linia 2 blachy do pieczenia z folii; posypać mąką. Stos 6 owijek wonton na powierzchni roboczej. Przyciąć krawędzie stosu wonton, aby utworzyć 2 3/4-calowy kwadrat, najlepiej za pomocą przegrzebkowego noża do ciasta. Powtórz układanie i przycinanie z pozostałymi owijkami.
Umieść połowę owijek na powierzchni roboczej.
Umieść 1 łyżkę nadzienia w środku każdego z nich.
Brzegi owijek delikatnie umyć wodą. Top każdy z innym owijarki; naciśnij na krawędzie, aby dobrze uszczelnić.
Ułożyć ravioli na przygotowanych blachach do pieczenia. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Posypać lekko mąką. Przykryć folią i schłodzić.)
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Dodaj pomidory i smażyć aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Przenieś 1/2 szklanki sosu do dużej płytkiej miski do serwowania.
Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, o 3 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś ravioli do miski z sosem. Łyżka pozostałego sosu nad.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera i podawać.