Ravioli Nadziewane bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, parmezan, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boczek Wołowy Ravioli, Ravioli Z Boczkiem Z Pieczarkami, oraz Ravioli z ziemniaków, pora i boczku.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść stojak do pieczenia w naczyniu do pieczenia i ułóż plastry boczku płasko na stojaku. Przykryj boczek innym płaskim naczyniem do pieczenia lub inną płaską, ciężką żaroodporną powierzchnią, taką jak blacha do pieczenia.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec boczek w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 25 do 30 minut; zachować 1/4 szklanki kapieli. Pozostawić boczek do ostygnięcia, a następnie drobno posiekać.
Umieść 1 zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku owijki wonton na powierzchni roboczej; zanurz palec w odrobinie wody i zwilż krawędź owijki. Złóż owijkę nad nadzieniem, dopasowując punkty, aby zrobić trójkątne ravioli i delikatnie wyciśnij powietrze z małego opakowania. Nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić ravioli i położyć gotowe ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia. Po ich przygotowaniu przechowuj gotowe ravioli w zamrażarce, aby zapobiec rozmoknięciu DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia, i dodać ravioli, kilka na raz, mieszając, aby zapobiec przyklejeniu. Delikatnie gotować ravioli, aż unoszą się do góry i stają się miękkie, 3 do 5 minut; wyjąć do naczynia z łyżką szczelinową i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podczas gotowania ravioli, roztopić masło i boczek kapie razem w rondlu na średnim ogniu, i ubić w twarogu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Ravioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
8
Ubij w mleku, trochę na raz, pozostałe 2/3 opakowania rozdrobnionego parmezanu, czosnku w proszku i czarnego pieprzu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, i gotować delikatnie, aż ser stopi się i sos jest gładka, ubijając stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
9
Ubij około 1/3 szklanki wody z makaronu lub do pożądanej konsystencji.