Ravioli grzybowe z majonezem cytrynowo-kaparowym
Pieczarkowe Ravioli z majonezem cytrynowo-kaparowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 123 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, sherry, pieczarki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, Ravioli Krabowe Nadzienie Z Masłem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Pieczone paluszki rybne Panko z majonezem cytrynowo-kaparowym.
Instrukcje
Aby przygotować majonez, połącz pierwsze 4 składniki, mieszając, aż będą gładkie; przykryj i schłodź.
Aby przygotować ravioli, umieść grzyby shiitake w robocie kuchennym; pulsuj 6 razy lub aż drobno posiekasz.
Pieczarki umieścić w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż drobno posiekane.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, szalotki, tymianek, i czosnek; smażyć 15 minut lub do miękkości.
Dodać sherry; doprowadzić do wrzenia. Gotować 8 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Zdjąć z ognia; wymieszać parmezanem, solą i pieprzem.
Umieścić mieszaninę grzybów w misce; odstawić 10 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Pokryć 2 blachy do pieczenia sprayem do gotowania. Praca z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka 2 łyżeczki mieszanki grzybów do środka owijki. Zwilżyć brzegi owijki wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie widelcem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Umieścić ravioli w jednej warstwie na przygotowanych blach do pieczenia; Topy rozpylać lekko sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 14 minut lub do złotego koloru, obracając raz.