Ravioli grzybowe z majonezem cytrynowo-kaparowym

Ravioli grzybowe z majonezem cytrynowo-kaparowym
Pieczarkowe Ravioli z majonezem cytrynowo-kaparowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 123 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, sherry, pieczarki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, Ravioli Krabowe Nadzienie Z Masłem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Pieczone paluszki rybne Panko z majonezem cytrynowo-kaparowym.

Instrukcje

1
Aby przygotować majonez, połącz pierwsze 4 składniki, mieszając, aż będą gładkie; przykryj i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2
Aby przygotować ravioli, umieść grzyby shiitake w robocie kuchennym; pulsuj 6 razy lub aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Usuń z procesora.
4
Pieczarki umieścić w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj grzyby, szalotki, tymianek, i czosnek; smażyć 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Dodać sherry; doprowadzić do wrzenia. Gotować 8 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Zdjąć z ognia; wymieszać parmezanem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Umieścić mieszaninę grzybów w misce; odstawić 10 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Pokryć 2 blachy do pieczenia sprayem do gotowania. Praca z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka 2 łyżeczki mieszanki grzybów do środka owijki. Zwilżyć brzegi owijki wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie widelcem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Umieścić ravioli w jednej warstwie na przygotowanych blach do pieczenia; Topy rozpylać lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
13
Piec w 425 przez 14 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
14
Podawać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn