Ravioli Czekoladowo-Orzechowe

Ravioli Czekoladowo-Orzechowe
Ravioli czekoladowo-orzechowe to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz spread czekoladowo-orzechowy, olej roślinny, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przepis Na Sałatkę Z Orzechów Laskowych I Chard Ravioli, Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych, oraz Ravioli Kabocha Z Pieczonym Sosem Z Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej.
4
Delikatnie posmaruj brzegi owijki jajkiem. Łyżka 1 łyżka czekolady z orzechami laskowymi rozprowadzić na środku opakowania. Złóż owijkę po przekątnej na pół nad nadzieniem i naciśnij krawędzie owijki, aby ją uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
CzekoladaCzekolada
JajkoJajko
5
Umieść ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton, jajkiem i pastą czekoladowo-orzechową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Wonton WrappersWonton Wrappers
CzekoladaCzekolada
RavioliRavioli
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj wystarczającą ilość oleju do ciężkiej dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzać olej na średnim ogniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Pracując partiami, ostrożnie dodaj ravioli do gorącego oleju i gotuj, aż będą złote, około 45 sekund na stronę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ravioli na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Następnie przenieś ugotowane ravioli na inną blachę do pieczenia i utrzymuj je w cieple w piekarniku podczas smażenia pozostałych ravioli. (Smażone ravioli można przygotować 1 dzień wcześniej. Ostudzić je całkowicie, następnie przykryć i schłodzić. Przed podaniem umieść je na blasze do pieczenia i przeprowadź do nagrzanego piekarnika o temperaturze 375 stopni F, aż zostaną podgrzane, około 7 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
10
Spryskaj górną część liści mięty bardzo lekko nieprzywierającym sprayem. Pracując z 1 liściem na raz, pogłębiaj powleczoną stronę liści w cukrze, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
CukierCukier
11
Ułóż 2 smażone ravioli na każdym talerzu. Ravioli polać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RavioliRavioli
12
Udekoruj cukrowymi liśćmi mięty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn