Raspberry-Fudge Fantasy Torte

Raspberry-Fudge Fantasy Torte
Malina-Krówka Fantasy Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 660 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, betty chocolate Fudge Cake mix, whipping cream, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Malinowy Tort Krówkowy, Malinowy Tort Krówkowy, oraz Fantasy Krówka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i lekko mąki DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, wrzucić 2/3 szklanki czekolady z 1 łyżka mix ciasto. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z polanych wiórków czekoladowych; wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Warstwy przechowywać w lodówce 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. W średniej misce delikatnie wymieszać 1 szklankę malin i konfitury; złożyć w 1 1/2 szklanki bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
MalinyMaliny
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przyciąć zaokrąglony wierzch jednej warstwy. Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo, aby w sumie 4 warstwy. Rezerwa nieotrzepnięta górna warstwa.
6
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu do serwowania; rozprowadzić z około 3/4 szklanki mieszanki malinowo-kremowej. Powtórz z drugą i trzecią warstwą. Wierzch z zastrzeżoną warstwą ciasta, przyciąć bok w dół. Bok i wierzch ciasta z pozostałą bitą śmietaną. Ułóż pozostałe 1/2 szklanki malin na wierzchu ciasta. Naciśnij 1 1/2 szklanki czekolady chipsy do boku ciasta. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Bita śmietanaBita śmietana
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn