Rarebit Smash hamburgery z ziemniakami Pub i sosem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj hamburgerów Rarebit Smash z ziemniakami z pubu i sosem chrzanowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 838 kalorii, 59G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, bekon, ogórki z chleba i masła i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Rarebit Smash hamburgery z ziemniakami Pub i sosem chrzanowym, Grillowane Burgery z sosem chrzanowym, oraz Pub paszteciki (hamburgery) z sosem chrzanowym i rzeżuchą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki obrać, a następnie pokroić w cienkie kliny lub pokroić w 3/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i dodaj mżawkę EVOO.
Dodać boczek i gotować, aż będzie chrupiący, a następnie odcedzić na papierowym talerzu wyłożonym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Dodać ziemniaki do tłuszczu na patelni i doprawić odrobiną soli i dużą ilością pieprzu. Gotować, aż rumiane, 5 do 6 protokół. Przykryć folią i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Posmaruj olejem, a następnie dodaj mieszaninę wołowiny w 4 luźnych kulkach o jednakowej wielkości(nie kształtuj ich rękami). Spłaszczyć szpatułką do 3/4-cala-grube paszteciki. Rozrzucić plastry cebuli na górze i wcisnąć szpatułką. Gotować przez 3 minuty, następnie odwrócić i wcisnąć cebulę do pasztecików. Gotować jeszcze przez 2 minuty. Polać patelnię piwem i położyć ser na pasztecikach. Przykryć i gotować, aż ser topi się, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala