Ranczo Francuski Chleb

Ranczo Francuski Chleb
Ranch French Bread to chleb przeznaczony dla 56 osób. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3 g białka i 6 g tłuszczu. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru, mąki, ciepłej maślanki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 17% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują pizzę z chlebem francuskim Bacon Ranch, pizzę z chlebem francuskim Bacon Ranch i francuską zupę cebulową z dodatkiem francuskiego chleba i sałatkę z sosem Dijon Vinaigrette.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj maślankę, masło, cukier, jajka, mieszankę sosu ranczo, sól i 4 szklanki mąki; ubijaj, aż będzie gładkie. Dosyp wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby powstało miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 KopertaMieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
4
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Uderz ciasto w dół. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
6
Każdą porcję rozwałkuj na placek o średnicy 14 cali. x 12 cali prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Zwiń galaretkę, zaczynając od dłuższego boku; ściśnij szwy, aby je uszczelnić i podwiń końce pod spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Ułożyć łączeniem do dołu na dwóch natłuszczonych blachach do pieczenia. Ostrym nożem wykonaj pięć płytkich nacięć na górze każdego bochenka. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Posmaruj roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
11
Wyjmij z patelni na kratkę do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje56
Ocena Zdrowia0
Magazyn