Ranch Dressing
Ranch Dressing może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, szczypiorku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Michael ' s Due West Ranch House Dressing - możesz cieszyć się tym sosem sałatkowym Annapolis w domu ze smakiem, Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu, oraz ranczo " Dressing lub Dip.
Instrukcje
W małej misce ubij razem majonez i maślankę. W moździerzu i tłuczku rozgnieść czosnek i cebulę z drobną solą morską, aby utworzyć pastę, lub użyć dużego ciężkiego noża do mielenia i rozgnieść czosnek i cebulę z solą do pasty.
Dodać pastę czosnkowo-cebulową i suchą musztardę do mieszanki maślanki i dobrze ubić, aby połączyć.
Dodaj szczypiorek, pietruszkę, koperek i świeżo zmielony czarny pieprz i dobrze ubijaj, aby połączyć. Doprawić sos dodatkową drobną solą morską. DO AHEAD: opatrunek można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce, w hermetycznym pojemniku, do 1 tygodnia.