Ragù pomidorowo-wołowe
Pomidorowo-wołowe Ragù może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka selera, gałki muszkatołowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragu Wołowe, Ragu wołowe z makaronem, oraz Duszona Wołowina Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać marchew, seler i cebula i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodać mięso, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż nie pozostanie różowy, o 4 protokół.
Dodać czosnek, liść laurowy, oregano i gałka muszkatołowa i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać posiekane pomidory z ich sokiem i pasty pomidorowej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje na małym ogniu, o 10 protokół.
Dodaj wino, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem i podawać.