Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą

Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą
Ragu z grzybami i kiełbasą z polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, pomidory w puszkach, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, Polenta z kiełbasą Ragu, oraz Pieczarkowe Ragu z serową polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć kiełbasę z osłonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
4
Dodaj kiełbasę na patelni; smażyć 3 minuty lub aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć kiełbasę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać grzyby; smażyć 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać kiełbasę, 1/8 łyżeczki soli i pomidory; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować delikatnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
SólSól
10
Doprowadzić bulion i 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodaj polentę, dobrze mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałą 1/8 łyżeczki soli, sera i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
MasłoMasło
SerSer
SólSól
12
Podawać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
13
Mecz wina: Tempranillo za 99 dolarów, kto nie skakał z radości o La Granja 360 Tempranillo (Carinena, Hiszpania, 2008). Chociaż trochę ciasne po otwarciu, to wino łagodzi odsłonić odrobinę lukrecji, wiśni i wytrawnej mikstury stojaka na przyprawy, która odzwierciedla głębię grzybów, wstaje do przyprawy kiełbasy i uzupełnia kremową polentę. -- Alexander Spacher
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta WiśnieTarta Wiśnie
WinoWino
GrzybyGrzyby
LukrecjaLukrecja
PolentaPolenta
KiełbasaKiełbasa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn