Cielęcina Ragu z Campanelle może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 564 kalorie, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, marchew, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragu Cielęca z Campanelle, Jagnięce Ragu Nad Campanelle, oraz Pappardelle z cielęcą Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać olej i cielęciny i brązowy przez 2 lub 3 protokół.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj marchew, cebulę, czosnek i bay, doprawić solą i pieprzem, a następnie gotuj mieszaninę 4 lub 5 minut więcej, często mieszając, aby zmiękczyć warzywa i połączyć smaki. Deglaze patelni z 1/2 szklanki białego wina, skrobanie się wszystkie dobre kawałki z dna patelni. Gotować alkohol z wina, 1 lub 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Piersi Bażanta Jeśli)
Alkohol
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj bulion na patelni i zmniejszyć ogień do średnio niskiej. Wymieszać pomidory i doprowadzić sos do bańki. Dusić sos, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj podarte bazylii i więdną liście do gorącego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Z sosu usunąć liść laurowy. Wrzucić gorący ugotowany makaron z 1/2 szklanki, kilka garści, startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Połącz gorący makaron i ser z ragu cielęcego w dużej misce lub półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem