Radicchio, Haricots Verts i sałatka ze słodkiej sałaty
Radicchio, Haricots Verts i sałatka z słodkiej sałaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet balsamiczny, chleb na zakwasie, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Haricots Verts, Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli, oraz Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolki werty we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkiego-miękkie.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Połączyć olej, ocet balsamiczny, miód, sól, skórka pomarańczowa, i musztarda Dijon w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj fasolki verts, sałata, i pozostałe składniki do miski; wrzucić delikatnie do herbu.