Rabarbarowo-Mango Crumble
Rabarbarowo-Mango Crumble wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, mango, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kruszonka Z Mango I Rabarbarem, Rabarbar Crumble, oraz Rabarbar Crumble.
Instrukcje
Obficie masło duże naczynie do pieczenia.
Dodać rabarbar i mango, następnie dodać 6 1/2 łyżki cukru i delikatnie wymieszać.
W maszynce połączyć pozostałe 2 łyżki cukru z mąką, mąką kukurydzianą, imbirem, białym pieprzem i solą; pulsować kilka razy, aby wymieszać.
Dodać masło i proces tylko do momentu, aż mieszanina zacznie zbrylać.
Przełożyć polewę do miski. Szczypta polewy do postaci dużych i małych okruchów i posypać je równomiernie na owoce.
Piec przez 25 do 30 minut, lub do bąbelków i złoty na wierzchu. W razie potrzeby ustaw naczynie do pieczenia pod brojlerem na kilka sekund, aby brązowo u góry.