Rabarbar Flip trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 397 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis z Taste of Home wymaga rabarbaru, kokosa, cukru i barwników spożywczych. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. A-go Flip, Pumpkin Flip, oraz Porto Flip są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść rabarbar w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. W małym rondelku wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj barwnik spożywczy. Lekko ostudzić i polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)