Rabarbar & imbir syllabub
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Rabarbar & imbir syllabub może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga podwójnej śmietany, mascarpone, cukru i wina. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Imbir Rabarbar Crisp, oraz Sorbet Rabarbarowo-Imbirowy.
Instrukcje
Na patelni umieścić rabarbar, korzeń imbiru, cukier i białe wino, doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez 4-5 minut, aż rabarbar zmięknie.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
W innej misce ubić mascarpone, podwójną śmietanę i cukier puder na miękkie szczyty.
Wyjąć 4 łyżki schłodzonego rabarbaru i zacieru widelcem, a następnie złożyć do mieszaniny śmietany.
Resztę gotowanego rabarbaru podziel między 4 szklanki, zastrzegając trochę. Nasypać mieszankę śmietanową, następnie ułożyć kilka kawałków skrystalizowanego imbiru i resztę rabarbaru. Może być schłodzony przez kilka godzin przed podaniem.