Rabarbar & imbir syllabub

Rabarbar & imbir syllabub
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Rabarbar & imbir syllabub może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga podwójnej śmietany, mascarpone, cukru i wina. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Imbir Rabarbar Crisp, oraz Sorbet Rabarbarowo-Imbirowy.

Instrukcje

1
Na patelni umieścić rabarbar, korzeń imbiru, cukier i białe wino, doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez 4-5 minut, aż rabarbar zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
3
W innej misce ubić mascarpone, podwójną śmietanę i cukier puder na miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjąć 4 łyżki schłodzonego rabarbaru i zacieru widelcem, a następnie złożyć do mieszaniny śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Resztę gotowanego rabarbaru podziel między 4 szklanki, zastrzegając trochę. Nasypać mieszankę śmietanową, następnie ułożyć kilka kawałków skrystalizowanego imbiru i resztę rabarbaru. Może być schłodzony przez kilka godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn