Quinoa z kurczakiem, szparagami i czerwoną papryką
Quinoa z kurczakiem, szparagami i czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 300 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 127 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka szparagów spears, rosół z kurczaka, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszać quinoa i rosół z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa wchłania bulion z kurczaka, o 15 protokół.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać kawałki piersi kurczaka w gorącym oleju, aż Nie różowy wewnątrz, o 5 protokół. Wymieszać szparagi i czerwoną paprykę na patelni i gotować i mieszać, aż ledwo miękkie, o 3 więcej minut.
Lekko wymieszać gotowane quinoa do kurczaka i warzyw, aż dokładnie połączone, ciepła przez 1 do 2 protokół, i służyć.