Quinoa z czarną fasolą i Hominy

Quinoa z czarną fasolą i Hominy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Quinoa z czarną fasolą i Hominy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, olej z pestek winogron, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, Quinoa & Czarna Fasola, oraz Quinoan i czarna fasola.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla quinoa: w rondlu 2-quart, doprowadzić quinoa, bulion z kurczaka, sól i skórka z cytryny do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz została wchłonięta i quinoa jest przetargu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do dressingu: w małej misce ubij razem olej z pestek winogron, agawę, sok z limonki, ocet, kminek, sól i pieprz na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OcetOcet
AgawaAgawa
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W misce, połączyć quinoa, hominy, czarna fasola i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
KolendraKolendra
HominyHominy
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać opatrunek i wrzucić, aż pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Łyżką do liści sałaty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liść SałatyLiść Sałaty
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn