Pumpkinseed Quinoa Pilaf jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, oraz Quinoa Pilaf.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i quinoa w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Zdjąć z ognia i puch widelcem; odstawić.
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Dodaj jicama i dalej 5 składników (jicama przez mielonego pieprzu jalapeo); smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jicama
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Dodaj quinoa, pomidor, i następne 5 składniki (pomidor przez sól); smażyć 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane