Quick Beef Stroganoff

Quick Beef Stroganoff
Szybka wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 448 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, stek z polędwicy, śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Quick Beef Stroganoff, Quick Beef Stroganoff, oraz Quick Beef Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.Stek przyprawiamy 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Gotować stek, aż rumiane ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść na talerz.Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać pozostały olej i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Dodać grzyby i gotować, aż ich soki odparują, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodaj sherry i bulion. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 5 protokół. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, dodaj kwaśną śmietanę i podgrzewaj, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Przenieś stek i wszelkie soki, które zebrały się na talerzu na patelnię, a następnie dodaj pozostałą sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ciepła, aż do ogrzania.Łyżkę pasków steków i sosu grzybowego na ryżu i posypać natką pietruszki.Wskazówka: jeśli nie masz zapasu sherry, możesz zastąpić inne wzmocnione wino, takie jak Madera, Marsala lub port.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
PortPort
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn