Quick & Easy Stove Top Tuńczyk "Zapiekanka"

Quick & Easy Stove Top Tuńczyk
Quick & Easy Stove Top tuńczyk "Zapiekanka" to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 966 kalorii, 45g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz parmezan, pietruszka, stały tuńczyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorosły "tuńczyk", (teraz) Zapiekanka krabowa, Wegańska zapiekanka z grzybami" tuńczyk", oraz Quick Easy "lite" Coleslaw dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn