Quiche ze szparagami i kozim serem

Przepis na szparagi i Quiche z kozim serem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieczonej papryki, świeżo parmezanu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać schłodzoną skorupę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kozi Ser-Quiche Bez Skórki Ze Szparagów, Szparagi, Karczoch, Pesto i Quiche z kozim serem ze skórką Quinoa, oraz Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Umieść ciasto skorupa w pie płyty zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą; krawędzie flet.
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Szparagi i cebulę gotować na maśle 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie. Łyżka warzyw do płyty wyłożonej skórką. Wierzch z pieczoną papryką i kozim serem.
W dużej misce ubić pół na pół, sól, pieprz i jajka trzepaczką.
Umieść talerz ciasta na najniższym stojaku piekarnika; piec 35 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.