Quiche ze szparagami i kozim serem

Quiche ze szparagami i kozim serem
Przepis na szparagi i Quiche z kozim serem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieczonej papryki, świeżo parmezanu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać schłodzoną skorupę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kozi Ser-Quiche Bez Skórki Ze Szparagów, Szparagi, Karczoch, Pesto i Quiche z kozim serem ze skórką Quinoa, oraz Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ciasto skorupa w pie płyty zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą; krawędzie flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Szparagi i cebulę gotować na maśle 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie. Łyżka warzyw do płyty wyłożonej skórką. Wierzch z pieczoną papryką i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
PaprykaPapryka
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce ubić pół na pół, sól, pieprz i jajka trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Składniki zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
7
Umieść talerz ciasta na najniższym stojaku piekarnika; piec 35 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn