Quiche ze szparagami i grzybami
Quiche ze szparagami i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1507 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 228 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, mielony pieprz, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Ida ' s Asparagus and Mushroom Quiche, Quiche Ze Szparagami I Grzybami, oraz Quiche Z Grzybami Szparagowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy i chrupiące.
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do przezroczystego. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać grzyby portobello. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby będą miękkie. Odstawić.
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie, 1 do 2 protokół. Natychmiast spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Posmaruj skorupę ciasta ubitym białkiem jajka, jeśli używasz.
Na dno skorupki ciasta wyłożyć mieszankę cebuli i grzybów, szparagów i boczku.
Posypać sery Cheddar i feta na warzywa. W małej misce, ubij razem jajka, śmietanę, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Wlej tę mieszankę na nadzienie warzywno-serowe.
Piec odkryte przez 35 do 40 minut, lub do firmy i lekko rumiane na wierzchu.
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.