Quiche z kapustą, pomidorem i porem
Quiche z kapustą, pomidorem i porem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól morska, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quiche z kapustą, pomidorem i porem, Suszone pomidory i pory Quiche, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj 8-calowe ciasto.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj jarmuż, przykryć i parować do miękkości, 3 do 5 minut.
Zdjąć z ognia i umieścić w przygotowanym naczyniu z ciasta; dodać pokrojony w plastry por i pomidorki koktajlowe.
Jajka ubić w misce, wymieszać z mlekiem i posiekaną mieszanką włoskiego sera, a następnie rozmarynem, solą morską i zmielonym czarnym pieprzem.
Wlać mieszaninę jajek do naczynia ciasto. Delikatnie mieszaj, aż mieszanina jaj i mieszanka jarmużu zostaną równomiernie połączone.
Piecz quiche w nagrzanym piekarniku, aż środek ustawi się, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i polać startym parmezanem. Kontynuuj pieczenie, aż quiche jest lekko rumiane na górze, o 20 więcej minut.
Wyjąć z piekarnika i cieszyć się!