Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej

Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej
Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać patyk margaryny, parmezan, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, Quiche ze szpinakiem i grzybami z ziemniaczaną skórką, oraz Quiche szpinakowe ze skórką ziemniaczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz owies i otręby owsiane; pokrój w maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać wodę; mieszać tylko do wilgotności. Mieszankę delikatnie wcisnąć w kulkę na papierze woskowym i przykryć dodatkowym papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 10-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Usuń 1 arkusz papieru woskowego i dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Usuń górny arkusz papieru woskowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Aby przygotować nadzienie, umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj por; smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
10
Dodać grzyby; smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
11
Wyjąć z ognia; łyżkę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Mleko i następne 8 składników (mleko przez szpinak) połączyć w blenderze i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodać do mieszanki grzybowej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
14
Wlać do przygotowanej skórki i posypać serem Gruyre.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
15
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
16
Odstawić 5 minut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn