Queso Catfish
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Queso Catfish może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 36g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, olej canolan, filety sumowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Tortilla Smażony Sum Queso, Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, oraz Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać 1/4 szklanki soku z limonki i piwa.
Umieść rybę w naczyniu i obróć się do płaszcza. Marynować przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pokryć palnik z natryskiem do pieczenia i umieścić na blasze do pieczenia.
Ryby opłucz zimną wodą i osusz. Wyrzucić marynatę. W jednym naczyniu wymieszać mąkę kukurydzianą, okruchy tortilla chip, sól i pieprz. W innym naczyniu wymieszaj razem 2 łyżki soku z limonki i oleju rzepakowego. Zanurz filety w wapnie i oleju, a następnie w mieszance mąki kukurydzianej, aby pokryć.
Umieść rybę na stojaku do pieczenia.
Piec ryby przez 8 do 10 minut, lub aż łatwo płatki widelcem. Podczas gdy ryba jest pieczenie, połączyć ser topiony, chili w proszku, kminek, i papryka chipotle w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż stopi się i będzie gładka.
Umieść rybę na talerzach i polej sosem serowym. Top z posypką liści kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio