Queso Catfish

Queso Catfish
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Queso Catfish może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 36g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, olej canolan, filety sumowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Tortilla Smażony Sum Queso, Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, oraz Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszać 1/4 szklanki soku z limonki i piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2
Umieść rybę w naczyniu i obróć się do płaszcza. Marynować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pokryć palnik z natryskiem do pieczenia i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Ryby opłucz zimną wodą i osusz. Wyrzucić marynatę. W jednym naczyniu wymieszać mąkę kukurydzianą, okruchy tortilla chip, sól i pieprz. W innym naczyniu wymieszaj razem 2 łyżki soku z limonki i oleju rzepakowego. Zanurz filety w wapnie i oleju, a następnie w mieszance mąki kukurydzianej, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść rybę na stojaku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Piec ryby przez 8 do 10 minut, lub aż łatwo płatki widelcem. Podczas gdy ryba jest pieczenie, połączyć ser topiony, chili w proszku, kminek, i papryka chipotle w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Umieść rybę na talerzach i polej sosem serowym. Top z posypką liści kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sos SerowySos Serowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn