Quesadillas ze szpinakiem i grzybami

Quesadillas ze szpinakiem i grzybami
Przepis szpinak i grzyby Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ta przystawka ma 137 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś masło, tortille z mąki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Quesadillas ze szpinakiem i grzybami, Quesadillas ze szpinakiem i grzybami, oraz Chrupiące pieczarki, szpinak i awokado Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szpinak przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2
Odcedzić i osuszyć.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Posypać 1/2 szklanki sera z jednej strony każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Umieść tortille ser bok na blasze do pieczenia, i piec 5 minut, lub aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i grzybami i gotować około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać ze szpinakiem i kontynuować gotowanie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Umieść taką samą ilość mieszanki na stronie sera każdej tortilli. Złożyć tortille na pół nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
9
Rozgrzać olej na oddzielnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Miejsce quesadillas na patelni po kolei, i gotować 3 protokół z każdej strony, aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Każda quesadilla pokroić na 4 kliny, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn