Quesadillas ze szpinakiem i grzybami
Przepis szpinak i grzyby Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ta przystawka ma 137 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś masło, tortille z mąki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Quesadillas ze szpinakiem i grzybami, Quesadillas ze szpinakiem i grzybami, oraz Chrupiące pieczarki, szpinak i awokado Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posypać 1/2 szklanki sera z jednej strony każdej tortilli.
Umieść tortille ser bok na blasze do pieczenia, i piec 5 minut, lub aż ser się stopi.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i grzybami i gotować około 5 minut.
Wymieszać ze szpinakiem i kontynuować gotowanie 5 minut.
Umieść taką samą ilość mieszanki na stronie sera każdej tortilli. Złożyć tortille na pół nad nadzieniem.
Rozgrzać olej na oddzielnej patelni na średnim ogniu.
Miejsce quesadillas na patelni po kolei, i gotować 3 protokół z każdej strony, aż złoty kolor.
Każda quesadilla pokroić na 4 kliny, aby służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.