Quesadillas ze szparagami i kozim serem
Szparagi i kozi ser Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka tortilli mąki, gałązki kolendry, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Quesadillas ze szparagami i kozim serem, Pieczone szparagi i pieczarkowe Quesadillas z kozim serem, oraz Pieczone szparagi i karmelizowane pieczarki Quesadillas z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować szparagi, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i lekko rumiane. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia.
Po jednej stronie każdej tortilli posmarować 1/2 koziego sera.
Umieść 1/2 szparagów i 1/2 kolendry na każdej tortilli i złóż tortille na pół, aby utworzyć quesadillas.
Posmaruj zewnętrzne części quesadillas pozostałym olejem.
Umieść quesadillas na patelni na średnim ogniu, i gotować 3 protokół z każdej strony, lub aż lekko rumiane.
Pokrój na pół i udekoruj kolendrą do podania.