Quesadillas ze szparagami i kozim serem

Quesadillas ze szparagami i kozim serem
Szparagi i kozi ser Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka tortilli mąki, gałązki kolendry, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Quesadillas ze szparagami i kozim serem, Pieczone szparagi i pieczarkowe Quesadillas z kozim serem, oraz Pieczone szparagi i karmelizowane pieczarki Quesadillas z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować szparagi, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i lekko rumiane. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Po jednej stronie każdej tortilli posmarować 1/2 koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Umieść 1/2 szparagów i 1/2 kolendry na każdej tortilli i złóż tortille na pół, aby utworzyć quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4
Posmaruj zewnętrzne części quesadillas pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść quesadillas na patelni na średnim ogniu, i gotować 3 protokół z każdej strony, lub aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokrój na pół i udekoruj kolendrą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn