Przepis quesadillas ziemniaków i kiełbasy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Na 96 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to QUESADILLAS z ziemniakami i kiełbasą, Kiełbasa Quesadillas, oraz Kiełbasa Cebulowa Quesadillas.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, gotować chorizo na średnim ogniu o 5 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W średniej misce dokładnie wymieszaj gorące mleko, suche ziemniaki, cebulę, roztopione masło, pietruszkę, czosnek i sól do uzyskania konsystencji sztywnych puree ziemniaczanego. Zamieszaj chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.