Quesadillas z serem i cebulą
Ser i cebula Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Kiełbasa Cebulowa Quesadillas, Pieczone szparagi i czerwona cebula Quesadillas, oraz Quesadillas z salsą cebulowo-żurawinową.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z patelni. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Zalać patelnię sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Umieść 1 tortillę na patelni. Gotować 1 minutę lub aż dno tortilli będzie złote.
Posypać jedną czwartą każdej cebuli, sera i kminku ponad połowę tortilli. Fold tortilla na pół. Tortillę gotować 1 Minuta z każdej strony lub aż złoty i ser topi. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, cebulą, serem i kminkiem.
Aby służyć, top każdej quesadilla z 2 łyżki salsy i 2 łyżki kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.