QUESADILLAS z bekonem i jajkiem

QUESADILLAS z bekonem i jajkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, salsę, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Boczek z jajkiem makaron z serem, oraz California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!).
Instrukcje
Ubić razem 6 pierwszych składników. Gotować na lekko nasmarowanej dużej patelni na średnim ogniu, bez mieszania, aż jajka zaczną się układać na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć duże twaróg. Kontynuuj gotowanie, aż jajka zostaną zagęszczone, ale nadal wilgotne. (Nie mieszać stale.)
Wyjąć mieszaninę jaj z patelni i odstawić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Wymieszać razem sos Ranch i salsę; odstawić.
Posypać 1/4 szklanki sera równomiernie na połowę każdej tortilli; top równomiernie z 1/4 mieszaniny jaj, boczek, i szynka. Wierzch każdej połowy z 1/4 szklanki dodatkowego sera. Złożyć tortillę na pół nad nadzieniem, delikatnie naciskając, aby zamknąć.
Patelnia ciepła pokryta sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj quesadillas, w 2 partiach, i gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Podawać z mieszanką salsy.