Quesadilla z pieczarkami i serem Fontina z oliwą z białej trufli

Quesadilla z pieczarkami i serem Fontina z oliwą z białej trufli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj quesadilli z pieczarkami i serem Fontina z białym olejem truflowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 466 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby cremini, grzyby portobello, olej truflowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczarkowa Pizza z serem Havarti, świeżymi ziołami i białym olejem truflowym, Fontina Grillowany ser z rukolą i olejem truflowym, oraz Grzybowa zupa jęczmienna z oliwą z białej trufli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pieczarki posmarować 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grzyby grillować na złoty kolor i ugotować, zdjąć z grilla i grubo posiekać. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Umieść 8 tortilli na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Rozłóż trochę pieczonego puree czosnkowego na każdym. Ser podzielić na tortille, następnie grzyby i tymianek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Ułóż, aby zrobić 4 (2 warstwowe) tortille i przykryj pozostałą tortillą, umyj wierzch oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Umieść na lekko naoliwionej blasze do pieczenia i piec lub aż tortille są lekko złoty kolor i ser topi się, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć i skropić białym olejem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Białej TrufliOlej Z Białej Trufli
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn