Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami
Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka białek, śmietana do ubijania, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe pływające wyspy z sosem budyniowym, Pływające wyspy z sosem z czarnej porzeczki, oraz Pływające Wyspy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić śmietanę i mleko na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu. Za pomocą trzepaczki, ubić żółtka i cukier w średniej misce, aż światło, o 2minutes. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka. Powrót mieszaninę do rondla i mieszać na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 3 minut (nie gotować).
Wlać krem do miski. Stirin sok z cytryny i skórki. Lekko schłodzić, następnie schłodzić, aż ostygnie. czy sos z wyprzedzeniem może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F. Obficie masło sześć 3/4 szklanki suflety i kurz z cukrem.
Umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego ubić białka ze szczyptą soli w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w cukrze. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący. Podziel bezę między przygotowane suflety, lekko podpierając.
Piec, aż bezy puff i zacząć brązowieć lekko na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 15 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej, co najmniej 20 minut i do 3 godzin(bezy będą spuszczać powietrze).
SOS budyniowy podzielić na 6 płytkich miseczek do zupy. Ostrożnie Uruchom mały ostry nóż wokół krawędzi bezy, aby poluzować, jeśli to konieczne. Odwrócić bezy, następnie odwrócić górną stronę i umieścić na sosie.
Udekorować plasterkami cytryny i posypać malinami.