Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami

Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami
Pływające wyspy z sosem śmietankowym o zapachu cytryny i malinami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka białek, śmietana do ubijania, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe pływające wyspy z sosem budyniowym, Pływające wyspy z sosem z czarnej porzeczki, oraz Pływające Wyspy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić śmietanę i mleko na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu. Za pomocą trzepaczki, ubić żółtka i cukier w średniej misce, aż światło, o 2minutes. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka. Powrót mieszaninę do rondla i mieszać na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 3 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać krem do miski. Stirin sok z cytryny i skórki. Lekko schłodzić, następnie schłodzić, aż ostygnie. czy sos z wyprzedzeniem może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F. Obficie masło sześć 3/4 szklanki suflety i kurz z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego ubić białka ze szczyptą soli w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w cukrze. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący. Podziel bezę między przygotowane suflety, lekko podpierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec, aż bezy puff i zacząć brązowieć lekko na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 15 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej, co najmniej 20 minut i do 3 godzin(bezy będą spuszczać powietrze).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
SOS budyniowy podzielić na 6 płytkich miseczek do zupy. Ostrożnie Uruchom mały ostry nóż wokół krawędzi bezy, aby poluzować, jeśli to konieczne. Odwrócić bezy, następnie odwrócić górną stronę i umieścić na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Udekorować plasterkami cytryny i posypać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn