Pływające Wyspy

Pływające Wyspy
Pływające wyspy mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mleka, fasola wanilii, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pływające Wyspy, Pływające Wyspy, oraz Pływające Wyspy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zeskrobać nasiona z połówek fasoli wanilii na ciężki mały rondel; dodać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
FasolaFasola
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia, przykryć i strome 10 minut.
4
Żółtka i cukier ubić w ciężkim średnim rondlu, aż będą gęste, około 2 minut. Stopniowo ubijaj w ciepłej mieszance mlecznej (w tym wanilii). Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 9 minut (nie gotować). Przecedzić budyń do małej miseczki. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BudyńBudyń
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Połóż gładki ręcznik kuchenny na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
2
Wlać mleko do średniej (10-calowej) patelni. Mleko zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w dużej misce, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj sól i ubijaj, aż białka utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
5
Dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż białka będą sztywne i błyszczące. Na dużą, owalną łyżkę wymieszać trochę bezy (około dwa razy większej od jajka). Używając innej dużej łyżki i delikatnie przenosząc bezę z łyżki na łyżkę, uformuj bezę w gładki owal. Wlać owal do mleka. Szybko uformuj 2 lub 3 kolejne bezy, zrzucając każdą do mleka. Gotuj bezy 1 minuta. Używając żaroodpornej gumowej szpatułki, obróć bezy w mleku. Dusić 1 minutę dłużej (bezy będą nadmuchać podczas kłusowania). Używając łyżki szczelinowej, przenieś bezy na ręcznik(bezy będą lekko spuszczać powietrze, gdy ostygną). Powtórz proces, kształtowanie, a następnie kłusowanie wystarczającej ilości bezy, aby w sumie 1
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SzpatułkaSzpatułka
6
Przełożyć bezy na woskowaną, wyłożoną papierem blachę do pieczenia. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Wymieszać cukier i 1/4 szklanki wody w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia, szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciasta, aby rozpuścić kryształy cukru. Gotować, aż syrop będzie blady złoty kolor, od czasu do czasu wirowanie patelni, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostaw syrop do ostygnięcia, aż będzie wystarczająco gęsty, aby spaść z palców widelca wstążkami, około 8 minut. (Jeśli karmel staje się zbyt gęsty, należy lekko podgrzać na małym ogniu, stale mieszając.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
SyropSyrop
4
Łyżka trochę sosu do środka każdego talerza. Ułóż 2 bezy na każdej. Zanurz widelec w karmelu i machaj tam iz powrotem na bezach, aby karmel spływał w pasmach, które twardnieją jak nici, i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn