Płyn Do Duszenia Żeber

Płyn Do Duszenia Żeber
Płyn do duszenia żeber jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Smoky rub, ocet balsamiczny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki, jabłka i duszona Zieleń, Makaron Dyniowy Z Duszą I Boczkiem, oraz Afrodyzjak W Płynie.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok jabłkowy, dymny suchy Rub, ocet balsamiczny i mielony czosnek. Schłodzić w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn