Płonące Mango z syropem Kardamonowym

Płonące Mango z syropem Kardamonowym
Płonące Mango z syropem Kardamonowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, jędrne dojrzałe mango, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pigwa gotowana w syropie Kardamonowym, Ciasto truskawkowo-śmietankowe z syropem Kardamonowym, oraz Kompot truskawkowo-pomarańczowy z syropem Kardamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni 10 - 12-calowej zmiażdżyć nasiona kardamonu i skórkę cytryny tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cukier i 1 szklankę wody. Mieszaj na dużym ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować delikatnie, odkryte, aż syrop zmniejsza się do 1/2 szklanki, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
W międzyczasie odetnij Mango, Odrzuć pestki i pokrój owoce w plasterki o szerokości 1/2 cala, o długości około 3 cali. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj owoce i syrop i odstaw do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
4
Dodaj mango do gorącego syropu i gotuj na dużym ogniu, obracając raz, aż owoce będą gorące, 2 do 3 minut. Na małej patelni (ok. rozmiar), ciepły rum do gorąca. Zapalić rum i dodać do Mango (nie pod odpowietrznikiem, wentylatorem lub łatwopalnymi). Łyżka mango i płonącego syropu na mrożonym jogurcie w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn