Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki

Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki
Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 478 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Mieszanka staromodnego płatków owsianych, bananów, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki, Naleśniki Owsiano-Rodzynkowe {Bezglutenowe, Bezmleczne}, oraz Naleśniki bananowe (bezglutenowe, 100% pełnoziarniste, bezmleczne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wlać mleko na płatki owsiane; odstawić na 5 do 10 minutes.In drugą miskę wymieszać mąki, kiełki pszenicy, cukier, proszek do pieczenia i sól.Ubij jajka, olej i banana razem; dodaj do suchych składników wraz z mieszanką mleko / owies, mieszając tylko do wymieszania (jeśli ciasto jest zbyt grube, dodaj trochę więcej mleka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać dużą smarowaną patelnię na średnim lub średnim ogniu lub patelni do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać około 1/4 szklanki ciasta na każdy naleśnik i gotować przez około 3 protokół lub do pęcherzyków na górze złamać, ale nie wypełnić, a spody są złote i ustawić.Obrócić i gotować przez około 30-60 sekund dłużej, lub aż ładnie ustawić i złoty kolor.Trzymaj naleśniki w piekarniku 200ºf, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn