Pączki Z Płatków Śniegu
Pączki z płatków śniegu to wegetariańska poranny posiłek. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 23 centy za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, olej, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić pączki (z wideo) i kawę-Biscoff-Boczkowe pączki, Rękawiczki Snowflake, oraz Ciasteczka Śnieżynki podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodaj ciepłe mleko i olej.
Dodać cukier, sól i jajka. Wymieszać z mąką (ciasto będzie bardzo lepkie). Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 45 minut.
Ciasto wymieszać i odstawić na 45 minut.
Ciasto wymieszać; rozwałkować na dobrze mączną powierzchnię do 1/2 cala. grubość.
Cięcie 2-1 / 2-in. cutter.
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia; przykryć i odstawić na 45 minut.
W elektrycznej patelni lub frytkownicy o dużej zawartości tłuszczu podgrzej 1 cal. olej do 375°. Smażyć pączki, kilka na raz, aż złocistobrązowe po obu stronach.
Osuszyć na papierowych ręcznikach. W razie potrzeby pył z cukrem cukierniczym.