Pączki Z Jabłek

Pączki Z Jabłek
Pączki jabłecznika mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 419 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką jabłka, jajko plus żółtko, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone pączki jabłkowe cynamonowe z glazurą jabłkową, Pieczone pączki jabłkowe cynamonowe z glazurą jabłkową, oraz Pączki Z Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rdzeń i grubo posiekaj jabłka (nie obieraj).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2
Połączyć z 1 1/2 szklanki cydru w średnim rondlu na średnim ogniu; przykryć i gotować, aż zmięknie, o 8 protokół. Odkryj i kontynuuj gotowanie, aż jabłka będą miękkie, a cydr zostanie prawie całkowicie zmniejszony, około 5 minut. Puree z mikserem zanurzeniowym lub w robocie kuchennym, aż będzie gładkie. Odmierz SOS; powinieneś mieć 1 szklankę. (Gotować w celu dalszego zmniejszenia, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Lekko ostudzić.
4
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Beat 2/3 szklanki cukru granulowanego i skrócenie w innej misce z mikserem na średniej prędkości do piaszczystej. Ubić jajko i żółtko, następnie stopniowo wymieszać w musie jabłkowym, skrobając miseczkę. Ubić połowę mieszanki mąki, następnie maślankę i wanilię, a następnie pozostałą mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszaj, aby uzyskać lepkie ciasto; nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Zeskrobać ciasto na lekko posypany mąką arkusz pergaminu i wkleić w 7-na-11-calowy prostokąt, o grubości około 1/2 cala. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Tymczasem, aby glazury: gotować Pozostałe 1 filiżanki cydru w małym rondlu na średnim ogniu, aż zredukowane do 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Ubijamy cukier cukierniczy, aż będzie gładki i błyszczący, a następnie odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Pozostałe 1 szklankę cukru granulowanego i 2 łyżeczki cynamonu wymieszać w płytkiej misce; odstawić na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w dużym garnku o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Schłodzone ciasto pokroić na 12 rund, za pomocą mąki 2 1/2 - lub 3-calowego obcinacza do biszkoptów, a następnie pokroić środki za pomocą 1-calowego obcinacza (lub użyć obcinacza do pączków). Slip 2 lub 3 pączki na raz do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut na stronie, dostosowanie ciepła w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Przenieść do ręczników papierowych do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
14
Zanurz jedną stronę każdego pączka w glazurze cydru, pozwalając nadmiar kapać; zanurz tylko oszkloną stronę w cukrze cynamonowym lub zwinąć całość w cukrze cynamonowym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Podawać na ciepło.
16
Zdjęcia Kate Mathis
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn